Joby – DYTG 2018 Aftermovie

De Dutch YouTube Gathering is dé beurs voor influencers van YouTube, Twitch, Instagram en meer!

In opdracht voor Degreef & Partner maakte ik deze aftermovie. Waarin de sfeer van de stand en de producten goed naar voren moesten komen.


Product Video – Gamakatsu Hengels

VIDEOGRAFIE: De beelden zijn geschoten in een kleine studio met 2 kleine softboxen en een Nikon D750. Voor de close up beelden is een 105mm Macro lens.

Er is geen gebruik gemaakt van dure sliders of draaiplateaus. Een oude bureaustoel (zonder rugleuning) met wat zwart papier was voldoende om een minimale beweging in de producten te krijgen.

ANITMATIES: De logo animatie zijn gemaakt in Adobe After Effects. Ook de titels zijn gemaakt in Adobe AE, deze moesten souplesse en luxe uitstralen.

MONTAGE & MUZIEK: De muziek geeft het tempo aan van de montage. De lengte van de shots worden ook in deze video bepaald door de muziek. De lounge achtige muziek benadrukt de souplesse nogmaals.


How 2 do video – Cresta

Deze how to video is gemaakt om uitleg te geven over nieuwe producten en hoe deze te gebruiken.


Teaser – Strategy GTR-X Reels

VIDEOGRAFIE: Sleutel woorden voor deze teaser zijn kracht en energie. Deze video moest een stoere uitstraling hebben. De beelden zijn geschoten in een kleine studio met 2 kleine softboxen en een Nikon D750. Voor de close up beelden is een 105mm Macro lens.

ANITMATIES: De logo animatie zijn gemaakt in Adobe After Effects. Sleutelwoorden

MONTAGE & MUZIEK: Ook hier is de montage gemaakt op de audio lijn. Door het gebruik van korte close up shots en veel zwart tussen de shot, wordt er nieuwsgierigheid opgewekt.


How 2 do video – Cresta

Deze how to video is gemaakt om uitleg te geven over nieuwe producten en hoe deze te gebruiken.